Het gezicht achter SILVERS HR

    Silja Verhoeven

Initiatiefneemster en eigenaar van SILVERS HR,  brengt bedrijfservaring mee in zowel private als publieke sectoren.  Ze heeft diverse HR posities en rollen gehad in bedrijven tussen de 75 en 3500+ medewerkers. Met ruim 25 jaar heeft ze een zeer brede HR ervaring in diverse branches, waaronder binnen de zorg, zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, distributie, farmacie, laboratoria en onderwijs. Je kan spreken van een allround senior profiel.

Ervaring met en liefde voor de opbouw en ontwikkeling van HR (afdelingen), het begeleiden van organisatieveranderingen, reorganisaties, sluitingen en splitsingen zitten in haar portefeuille. Het tijdelijk vervangen van de HR manager of Business Partner is haar ook niet vreemd. Silja heeft daarnaast jarenlang een loopbaanbureau gehad en is gecertificeerd assessor. Het begeleiden en adviseren van medewerkers komt dan ook regelmatig voor.

Naast een HRM-opleiding heeft ze ook een Bedrijfskundige achtergrond en is ze daarnaast gediplomeerd coach en counselor. Verder heeft ze een breed netwerk en zorgt ze dat ze op de hoogte is van relevante HR ontwikkelingen.

Met dit brede netwerk bemiddeld ze ook collega interim HR-professionals om zo de tijdelijke passende ondersteuning te bieden aan bedrijven die nodig is.

Silja weet zich in knowtime te integreren in een organisatie en aan te haken bij haar mensen, is een makkelijke communicator en ze stelt zich onafhankelijk op. Ze weet daarmee snel resultaten te bereiken en is sterk in het optimum vinden voor werkgever en werknemer.

Ze is bekend bij o.a. Gelre Ziekenhuizen, De Twenste Zorg Centra, Slingeland Ziekenhuis, Gelre Apotheek, Scholengroep GelderVeste, BDO accountants, Eurofins Diagnostics, Nysingh advocaten-notarissen, Koninklijke Reesink, Etam Group, Gezondheidsdienst voor Dieren, modeketen Purdey, Intervlam.