gezicht achter SILVERS HR

Silja Verhoeven, de initiatiefneemster van SILVERS HR,  brengt bedrijfservaring mee in zowel private als publieke sectoren.  Ze heeft diverse HR posities gehad in bedrijven tussen de 100 en 3500 personen. Met ruim 20 jaar zeer brede HR ervaring in diverse branches, waaronder binnen zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, distributie en zorg kan je spreken van een allround senior profiel.

Ervaring met en liefde voor de opbouw en ontwikkeling van HR afdelingen,  optimalisatie-slagen, teamontwikkeling,  recruitment en casemanagement.   Maar ook reorganisaties en verzelfstandigingen zitten in haar portefeuille.

Naast de HRM-opleiding heeft ze ook Bedrijfskunde gedaan, is ze gecertificeerd (bedrijfs)coach en heeft ze trainer-skills.  Ze is aangesloten bij beroepsvereniging NOLOC en is tevens gecertificeerd assessor door Thomas International voor persoonlijkheid- en teamanalyses. Verder heeft ze een breed netwerk en zorgt ze dat ze op de hoogte is van relevante HR ontwikkelingen.

Silja weet zich in knowtime te integreren in een organisatie en aan te haken bij haar mensen,  is een makkelijke communicator en ze stelt zich onafhankelijk op. Ze weet daarmee snel resultaten te bereiken en is sterk in het optimum vinden voor werkgever en werknemer.

Ze is bekend bij o.a. Koninklijke Reesink, Gelre Ziekenhuizen, Nysingh advocaten-notarissen, Etam Group, Gezondheidsdienst voor Dieren, modemerk Purdey.